Before

After

Haymakers Crescent

Location pin
Rolleston

Haymakers Crescent

Location pin
Rolleston

Haymakers Crescent

Orange location icon
Nelson

Contemporary, country, family

Making an impactful statement on this large section in Rolleston, Canterbury, this 361 sqm pavilion style home was an absolute pleasure to design.

A schist wall cuts through the house from the entrance into the living spaces, separating off the private spaces from the main entertaining areas. This is accented with vaulted ceilings connecting to the central pavilion gable which covers the heated pool to allow the kids to play regardless of the weather.

The kitchen is the heart of every home and we have ensured that this has full control over the property so that guests can seen before they arrive and the children are monitored as they enjoy themselves.

The two outer pavilions contain the bedrooms for the children on one side and parents on the other. A double sided fire within the dividing schist wall separates the media room from the main living spaces, keeping everyone close and maintaining connection with large openings either side of the fire.

Get in touch with us today
An orange arrow
No items found.
A curved orange shape

"

A curved orange shape

Inspired?

Tell us if any of these projects look like what you’d like to achieve – or if you’d like a piece of completely original architecture. We’d love to talk to you about design and creative ideas for your home.

Contact us to book a call, and we’ll be in touch within one working day.

View our contact page
An orange arrow
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
A decorative graphic