Before

After

Brown

Location pin
Christchurch

Brown

Location pin
Christchurch

Brown

Orange location icon
Nelson

Multi-level hill living

The North West facing site has uninterrupted views to the Kaikoura Range and the estuary.

Our brief was to design a home which had all bedrooms facing the view and easy parking on this difficult site.

Layering the house down the hill, over three levels, we created a central access down to the main living areas which then roll out to the flat flat lawn and finally lead to the pool; all easily seen and controlled by the kitchen.

An outdoor fire and entertainment area is connected off the Eastern side of the house to provide shelter from the Nor' Wester and shade from the summer sun.

Get in touch with us today
An orange arrow
No items found.
A curved orange shape

"

A curved orange shape

Inspired?

Tell us if any of these projects look like what you’d like to achieve – or if you’d like a piece of completely original architecture. We’d love to talk to you about design and creative ideas for your home.

Contact us to book a call, and we’ll be in touch within one working day.

View our contact page
An orange arrow
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
A decorative graphic