Before

After

Aston Drive

Christchurch

Aston Drive

Christchurch

Aston Drive

Nelson

Contemporary, beach views, privacy

A keen surfer with a love of beach life, our astute builder-client immediately saw the potential in this site, which is a high sandy knoll in New Brighton, Christchurch.

The brief:
To maximise the beach connection, views and privacy.

The outcome:
Positioned on a busy corner section, we designed a ground level main entrance with two living levels above and a spectacular roof deck that embraces the sensational 360 degree views.

The ground floor contains the bedrooms and focuses on the private landscaped area contained between the two wings of the home. The upper level has two living spaces centred around the entrance void and a large north facing deck for outdoor living and views.

The building height is taken from the existing ground level which allowed us to maximise the elevation and beach views.
The home is a mix of plaster and board & batten, reflecting the commonly used materials of the area but it’s been given a very contemporary bach feel.

Get in touch with us today
No items found.

"

The house came together beautifully and we were really happy with the finished product.

The house was placed on the section perfectly, utilised the space well, and allowed for plenty of sunlight throughout the house. Overall, it has been great working with Bespoke and we really enjoyed our experience and their expertise.

Inspired?

Tell us if any of these projects look like what you’d like to achieve – or if you’d like a piece of completely original architecture. We’d love to talk to you about design and creative ideas for your home.

Contact us to book a call, and we’ll be in touch within one working day.

View our contact page
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.